Disney samlarfigur
Musse Pigg med julklappar

7385
599 kr/st
Bara 2 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Musse Pigg med Julklappar

I den här härliga miniatyren skapad av Jim Shore ger Musse dig en mysig julkänsla. Med hela famnen full av paket är han på väg att fira jul med alla vännerna i Ankeborg. Klädd som sig bör med tomteluva och randig halsduk klarar han kylan bra. De vanliga svarta skorna har han till och med bytt ut mot käcka vita vinterkängor.

Musse kommer dessutom inte att missa pussarna under misteln, för den har han fäst framtill på tomteluvan. Här levererar Jim Shore verkligen den känsla han har för Disneys alla figurer. I allt från julrosetter och julklappspappret till Musses härligt schackrutiga öron är det en detaljrikedom som är fantastisk.

Unik och härlig julstämning

Det går inte ta miste på glädjen Musse känner att få fira jul, och dessutom få ge bort julklappar. Att få fram känslor och sinnesstämningar är Jim Shore även specialist på. Han har i många år samarbetat med Disney, vilket gör att han har förmågan att förmedla det unika med Disneykaraktärer.

När du köper den här handmålade miniatyren får du inte bara ett samlarobjekt, du får även en underbar juldekoration. Varför inte dela med dig av Musse och hans julklappar? Passa på och ge bort en till någon du vet älskar Disney och framför allt Musse.

 

Specifikation Musse Pigg med julklappar

Höjd 11,5 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7385

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner