• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Musse med polkagrisstång

Art nr: 7379
Handla denna produkt Disney samlarfigur Musse med polkagrisstång
pris 679 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Musse pigg med Polkagrisstång

Ingen jul utan Musse och här är han i full jultomtemundering och med polkagrisar i högsta hugg. Jim Shore har här skapat ett underbart samlarobjekt i den sanna Disneyandan. Tack vare det långa samarbetet med Disney känner han varje figur utan och innan. Han är specialist på att fånga Musses glada och positiva sinnesstämning. Och det är precis vad han gör här.

Musse har famnen full av polkagrisar och erbjuder dessutom glatt en polkagris till varje person som går förbi. Designen är typisk för Jim Shore där han använder detaljer och färger på sitt unika sätt, vilket får fram både Musses personlighet och julkänslan som Disney alltid levererar. Till och med plattan som Musse står på har fått polkagrisränder. Med de mjuka färgerna, och även formerna, Musse har i detta samlarobjekt är han som tagen direkt ur en julfilm från Disney. Det går nästan höra honom önska alla en riktigt god jul.

Legendar inom figuriner

Jim Shore är både välkänd och uppskattad för sina unika handmålade figurer från Disneys värld. De är inte bara samlarobjekt, de är även underbara juldekorationer för alla som älskar Disneys julfilmer. Köp den till dig själv i julklapp, eller ge bort den till någon som älskar Disney och dessutom Musses härliga personlighet.

 

Specifiktion Musse Pigg med polkagrisstång

Höjd 16 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7379

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner