Disney samlarfigur
Mrs Potts & Cogsworth

7425
749 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Mrs Potts & Cogsworth

Vem minns inte Mrs. Potts varma moderliga personlighet som förtrollar oss kärleksfullt? Medan den trygga och lojala Cogsworth var Odjurets mest betrodda rådgivare. Nu finns de här två fantastiska karaktärerna äntligen formgivna av Disney-konstnären Jim Shore.

Jim Shore

Den världskände konstnären Jim Shore har på sitt unika sätt fångat karaktärernas kärleksfulla lekfullhet och dessutom deras glädje i den här detaljerade avbildningen. Här står Cogsworth med högaffeln i högsta hugg och en underbar stråhatt på huvudet. Mrs. Potts har fina detaljer och ett handtag av guldfärg. Dessutom står båda två med ett stort leende på läpparna på en vackert dekorerad plattform med blomstermotiv.

Nu har du chansen att få din alldeles egna handmålade figur som garanterat kommer att bli en älskad inredningsdetalj i ditt hem.

Låt ingen annan hinna före

Skynda dig nu för att utöka din samling med de här unika och färgstarka samlarfigurerna av omtyckta Mrs. Potts och Cogsworth från Disney-filmen Skönheten och Odjuret. Du kommer absolut inte bli besviken när du får hem de här fantastiska karaktärerna som definitivt kommer förgylla ditt hem.

Slutligen varför inte beställa en unik present till en unik vän medan de fortfarande finns kvar? Alla har vi en vän som är extra tokig i Disney.

 

Specifikation Mars Potts & Cogsworth

Mått:  Höjd 13 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7425

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner