Disney samlarfigur
Moonlight waltz Skönheten & odjuret

7427
1495 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Skönheten och odjuret

Här är ett underbart vackert samlarobjekt av Skönheten och odjuret och deras månskensvals. I samband med 25 års jubileet av Disneys film om skönheten och odjuret skapade Jim Shores figuriner av både de olika karaktärerna och kända scener ur filmen. Just månskensvalsen när de tittar varandra djupt i ögonen är en klassisk scen.

Jim Shore har verkligen fått fram odjurets enorma storlek och hur finlemmad Belle är. Vacker som en dag i en gul balklänning med folkloredetaljer lägger hon tryggt handen i odjurets tass. Som den prins han är, sitt utseende till trots, visar han den klass han har. I vit kravatt, gul väst och blå frack för han Belle graciöst i valsen.

Förtrollande vacker i handmålad design

Vi är nog många som lidit med odjuret och som hoppats att Belle ska bli förälskad i honom. I den här figurinen spirar förälskelsen och så gör även hoppet att förtrollningen kommer att brytas. Jim Shore är en legendar när det gäller att fånga ögonblicken och personligheterna i Disneys filmer. Om du har älskar Disney, och särskilt Skönheten och odjuret, är det här samlarobjektet något för dig. Så missa inte möjligheten att köpa den här till dig själv eller till någon som du vet skulle uppskatta den.

 

Specifikation Skönheten och odjuret

Mått:  Höjd ca 23 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7427

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner