• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Lumiere & Plumette

Art nr: 7429
Handla denna produkt Disney samlarfigur Lumiere & Plumette
pris 649 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Lumiere & Plumette

Vi känner igen kärlkesparet Lumiere och Plumette från den klassiska ""Skönheten och odjuret"" från 1991. Den stiliga ljusstaken och den eleganta dammvippan finns nu som exklusiva miniatyrfigurer. På så sätt kan du som älskar Disney uppleva magin från ditt hem genom att köpa denna vackra dekoration.

I denna figur är Plumette målad i guldliknande färg med prydliga blomdetaljer och ett unikt blått rutmönster. Även Lumiere är färgad i guldaktig färg med ett vackert leende. Paret står på en scen prydd av ett dekorativt mönster som ger figuren det lilla extra.

Jim Shores design

Med en obegränsad licens till Disney har designern Jim Shore möjlighet att fånga karaktärernas magi i sina vackra figurer. Hans öga för detaljer i kombination med de vackra färgerna gör att hans verk får ett alldeles speciellt uttryck.

Tack vare Shores fantastiska talang att återskapa karaktärernas personlighet i sina skapelser, kan man se kärleken mellan Lumiere och Plumette tydligt.
Hans miniatyrfigurer blir den perfekta presenten, kanske till jul eller en födelsedag.

De handmålade figurerna kommer förpackade i prydliga lådor som gör upplevelsen av presenten fulländad. Här kan du köpa Lumiere & Plumette, det älskande paret bland tjänarna och ha hemma i din bokhylla, eller varför inte ge bort till en vän. Unna dig själv eller en vän en vacker miniatyr av din favorit av Disneys karaktärer? Det blir en perfekt prydnad för hemmet som ger lite personlighet.

 

Specifikation Lumiere och Plumette

 

Mått:  Höjd ca 15 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7429

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner