• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Julgranspynt - Grinchen stjäl polkagrisstänger

Art nr: 7587
Handla denna produkt Julgranspynt - Grinchen stjäl polkagrisstänger
pris 369 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Grinchens busiga och smått elaka karaktär är ett roligt inslag som kan förhöja din julgran och även bli ett roligt samtalsämne för dig och dina gäster. Denna figur som föreställer Grichen som stjäl ditt julgodis lockar till många skratt och kan bli en trevlig detalj på din julgran. Trots sin cyniska och lömska personlighet kommer han ändå att fånga ditt hjärta och dina sympatier.

Jim Shore har med sin tidlösa talang lyckats fånga denna unika figur och hans speciella karaktär. Övergången från en skeptisk och sarkastisk rollfigur till att öppna upp sitt hjärta för glädje och kärlek är en del av berättelsens budskap.

Unika handmålade detaljer

Att lyckas förmedla Grinchens speciella karisma är en utmaning som artisten lyckats uppnå med noga utarbetade detaljer. Färgerna uttrycker balansen mellan gott och ont på ett vackert sätt. Känslan för den speciella gröna färgen som Grinchen har är således ett synligt tecken på hans talang och unika färgkänsla.

Grinchen som stjäl polkagrisstänger är en komisk symbol med ett viktigt budskap. Berättelsen har många associationer till julen. Kärlek, hopp och gemenskap är några av känslorna denna skildring kommunicerar. Därför passar detta julgranspynt utmärkt till din julgran. Det kan dessutom bli en trevlig present till en god vän som uppskattar den här karaktären.

Produktinformation

  • SKU:

    7587

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också