Julgranspynt - Grinchen stjäl julklappssäcken

7583
349 kr/st
Bara 3 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Den gröna anti-jul figuren Grinchen är från början en bokkaraktär skriven av Dr. Seuss som kom ut år 1957. Sedan dess har vi kunnat se figuren på film och TV. Bland annat i filmen Grinchen - julen är stulen som kom ut år 2000 med Jim Carrey i huvudrollen som Grinchen.

Denna miniatyr är framtagen av Jim Shore och den har också Grinchens alla typiska karaktärsdrag. Han har ett listigt leende och en smygande pose när han stjäl julklappar. Den gröna Grinchen har på sig en röd tomtedräkt med stilrena mönster och på ryggen bär han en säck som även den har dekorativa detaljer. Från säcken sticker det ut julklappar i olika färger och en julgran som gör att miniatyren är extra rolig att se på.

Handmålad design och träffande karaktärsdrag

Det märks tydligt att Jim Shore har lagt ner mycket tid och kärlek på att ta fram miniatyren. Den innehar alla Grinchens typiska färger och karaktärsdrag och känns igen både från Dr. Seuss böckerna såväl som filmerna. Med bara en blick kan du genast läsa av Grinchens personlighet och den passar perfekt till jul oavsett om du själv, eller någon du känner är en Grinch eller om du älskar den roliga och värmande berättelsen.

Produktinformation

SKU:

7583

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner