• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Julgranspynt - Grinchen i krans

Art nr: 7582
Handla denna produkt Julgranspynt - Grinchen i krans
pris 249 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Disneys arga, men väldigt roliga figur Grinchen, som egentligen bara ville bli älskad och omtyckt kan nu vara med och pryda din julgran. Här kikar han fram ur en vacker krans och detaljerna är verkligen enastående. Man riktigt känner av det där lite luriga i blicken som Grinchen har. Kanske vill han hålla koll på vad julen har ställt till med för något i år.

Grinchen har väl trollbundit oss alla, med sin roliga och tokiga personlighet. Trots ett litet hårt yttre, älskar vi honom och vill gärna ha honom i våra liv. För trots allt har Grinchen ett stort hjärta och bryr sig om sina nära och kära.

Men låt dig inte luras av Grinchens speciella och luriga karaktär. Bjud in honom i ditt hem och inkludera honom i din jul, så ger han i sin tur mer värme och glädje.

En unik design med härlig detaljrikedom

Den här fina kransen är handgjord av Jim Shore och på så vis även unik. Med en otrolig kontroll på handen kan han skapa fram vilken miniatyrfigur som helst. Detaljerna i figurerna är slående och ögonen fastnar lätt för att granska dem. Han har över 20 års erfarenhet i ryggen och är enormt duktig på att fånga den där Disneykänslan.

Produktinformation

  • SKU:

    7582

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också