• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Musse & Mimmi pussas

Art nr: 7485
Handla denna produkt Disney samlarfigur Musse & Mimmi pussas
pris 999 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Musse och Mimmi pussas

Här möter vi några av Disneys mest älskade figurer, nämligen Mimmi och Musse Pigg. Detta i konstnären Jim Shores detaljrika och färgfyllda tolkning. Walt Disney skapade Musse Pigg redan 1928 och hans flickvän Mimmi har hängt med lika länge. Scenen andas just nostalgi och romantik, med en busig touch, och kommer inte att göra Disneykännaren besviken. Det är lekfullt, blygt, gulligt och romantiskt på samma gång, när de ömt kysser varandra.

Glädjefyllda penseldrag ger liv

Den här söta miniatyren fångar det söta musparet mitt i en försiktig kyss. Musse ser stilig ut i sina karaktäristiska röda shorts, medan Mimmi elegant bär upp en av sina små runda hattar. I äldre skildringar klär sig Mimmi i en liten rund hatt med blomma och blå kjol, i likhet med den här figurinen. Nyare versioner tecknar henne dock vanligtvis i den välkända rosetten och röd kjol med vita prickar.

Artisten Jim Shores glädjefyllda penseldrag ger liv åt ett stämningsfullt kärleksmöte mellan två oerhört populära karaktärer. Tack vare sitt långvariga samarbete med Disney vet han precis hur han ska fånga den unika känslan av lekfullhet blandat med magi och mystik. Det här samlingsobjektet är den perfekta presenten till romantikern, till någon du älskar eller till den inbitne Disneyfantasten.

 

Specifikation Musse och Mimmi pussas

Mått:  Höjd ca 16,5 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7485

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också