Disney samlarfigur
Musse friar

7492
899 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Musse Pigg friar

Här har vi det söta paret Musse och Mimmi, när Musse till sist tagit mod till sig och friar till Mimmi. Så gullig scen där de båda står på ett hjärta i ljusblått dekorerat med rosa blomgirlanger. Musse har gått ner på knä såsom är brukligt och sträcker fram en ljuslila ask med en vacker förlovningsring till Mimmi. Förväntningarna ligger i luften - vad ska Mimmi svara?

Disneys äldsta par

Musse och Mimmi är ett av Disneys mest kända par. De båda var Disneys första skapelser från 1928 vilka glatt både unga och gamla genom åren. Musse är här klädd i sina röda shorts och stora, bruna skor såsom vi är vana att se honom. Som alltid har han ett stort leende på läpparna. Mimmi i sin tur har på sig en ljuvlig, rosa klänning med ljuslila detaljer och röda klackskor. Hon ser blygt förtjust ut över Musses frieri så vi vågar nog tro att hon kommer ge honom ett rungande ja som svar.

Jim Shores fina skapelser

Har du inte upptäckt de här små mästerverken tidigare är det dags nu. Alla är de skapade med glädje och färgrikedom. Förutom Musse och Mimmi finns en ren guldgruva med trevliga Disneyfigurer att lära känna. Ha dem som prydnad eller ge bort till någon du vill glädja med en uppskattad present.

 

Specifikation Musse friar

Mått:  Höjd ca 13 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7492

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner