• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Lady & Lufsen jul

Art nr: 7456
Handla denna produkt Disney samlarfigur Lady & Lufsen jul
pris 699 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Lady och Lufsen julfigur

Disney hör verkligen julen till och inte minst det lite udda paret den lilla spanieltiken Lady och strykarhunden Lufsen. Här har du möjlighet att köpa ett samlarobjekt med dessa bedårande hundar uppklädda till jul. Lady i traditionell röd tomteluva över sina lurviga långa öron. Lufsen sitter däremot stolt med en grön härlig krans med små röda bär runt halsen. De kikar dessutom förälskat på varandra och ler.

Jim Shore har ett mångårigt samarbete med Disney och har en unik känsla när han handmålar dessa figuriner. Med allt från uttrycken i ögonen till färgval på detaljer lyfter han fram Lady och Lufsens personligheter. Lufsen med sin kaxiga hållning och finurliga blick, och Lady mjukt lutande mot honom. Det enda som saknas är bordet med rödrutig duk och Tony's världsberömda spagetti och köttbullar.

Folkloredetaljer och uttrycksfull design

Vad som är karakteristiskt för Jim Shore är att han handmålar detaljer i folkloredesign för att sätta sin unika signatur. Det får du när du köper den här figurinen med Lady och Lufsen. Det är den perfekta presenten att unna dig själv, eller till någon du vet skulle uppskatta att få en samlarobjekt målat av Jim Shore. Den passar dessutom lika bra som födelsedagspresent som julklapp.

 

Specifikation Lady och Lufsen Julfigur

Nu kan du köpa dig en egen liten Disneyfigur med Lady och Lufsen att ha hemma i bokhyllan

Mått: Höjd 18 cm
vidd: 9.0cm
djup: 13.0cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7456

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Liknande produkter