Disney samlarfigur
Tingeling flyger

7630
1295 kr/st
Bara 2 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Tingeling flyger

Den klassiska lilla älvan med sin eleganta gröna klädsel och sitt honungsblonda hår finns nu som samlarobjekt för alla Disney-älskare där ute. I just denna figurin lyfter Tingeling från marken med ett par vackra vita vingar. Utöver det bär hon på fötterna de typiska gröna skorna med vita pompoms som dekoration. Däremot har hennes klassiska klänning fått en ny design i form av blommor och blad som matchar med hennes hår-accessoar. Denna figur blir den perfekta prydnaden till ditt hem. Eller varför inte ge bort denna figurin som en gåva till någon annan som uppskattar Disneys härliga värme.

Design med detaljrikedom

Jim shore fångar sannerligen Tingelings magi i detta prydnadsföremål. Han använder sig av vackra färger och har sannerligen ett öga för detaljer. Det går verkligen att känna Tingelings sprudlande glädje. Dessutom kommer samtliga figuriner i en prydlig liten box vilket ytterligare förstärker upplevelsen av exklusivitet. Figuren blir alltså en perfekt present likväl som en underbar dekoration till hemmet. På så sätt kan du uppleva magin som bara Disney kan skapa när du vill. Det vackra hantverket i kombination med figurernas goda kvalitet gör dessutom att dekorationen kommer hålla år efter år, allt för att försäkra samma härliga känsla.

Höjd 19 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7630

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner