• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Stora stygga vargen

Art nr: 7417
Handla denna produkt Disney samlarfigur Stora stygga vargen
pris 699 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Stora stygga Vargen

Om du gillar Disneys film om Stora stygga vargen och de tre små grisarna kommer du älska den här miniatyren av Jim Shore. Här står vargen ruffig och tufsig i lappade röda hängselbyxor och sin skamfilade höga blå hatt. Med hakan i handen lurar vargen på hur han ska fånga grisarna. Shore har även med fantastisk känsla lyckats fånga vargens elakhet i både ansiktsuttryck och kroppshållning.

Grisarna har nog än en gång kunnat överlista Stora stygga vargen. Men trots det står han stöddigt med handen på höften och laddar för att huffa och puffa ner grisarnas hus.

Unika och målande

Miniatyrerna från Jim Shore är inte bara unika, de är även målande både vad gäller färger och hur levande de upplevs. I de avsmalnande ögonen och vargens falska leende får Shore fram exakt den känsla Disney ger i sina filmer. Köper du den här kommer du dessutom se att till och med de svarta klorna ger en illavarslande känsla.

Samlarminiatyren är verkligen något för dig som älskar de klassiska filmerna om Stora stygga vargen. Den passar även lika bra att ge bort som gåva eller julklapp till någon du känner som uppskattar Disney och deras fantastiska filmer.

 

Specifikation Stora Stygga vargen

Höjd 23 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7417

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Den här produkten är tillbehör till