Disney samlarfigur
Pluto med hjärta

7604
329 kr/st
Bara 2 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Pluto med hjärta

Här har du möjlighet att köpa en härlig figurin med Pluto leende med sin rosa tunga ute och tassen på ett rött stort hjärta. Kanske är hjärtat med sina vackra vita detaljer en chokladask som han ska ge bort. Men nog ser han både stolt och lycklig ut där han sitter med sina hängande svarta öron. Den lilla runda svarta hundnosen skimrar i takt med hans stora ögon och han ser så förväntansfull ut. För alla hundälskare, och framför allt Disneyälskare, är det här en fantastisk present att få. Eller ett prydnadsföremål att ge till dig själv.

Pluto är alltid en glad och sprallig liten figur, även här. Det ser verkligen ut som att han snart är på språng för att slicka Musse på kinden. Det här samlarobjekt sprider både glädje och värme, och det är ett tillfälle du bara inte får missa.

Vacker figurin av högsta kvalitet

Disney kan verkligen sprida glädje och dessutom magi. Den här figurinen målad av Jim Shore är inget undantag. Ta tillfället i akt och köp Pluto med sitt hjärta, ett samlarobjekt av högsta kvalitet. Kanske är det du som får hjärtat i gåva. Pluto är även perfekt som gåva till någon du bryr dig om.

Höjd 6 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7604

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner