• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Mimmi med varm choklad

Art nr: 7380
Handla denna produkt Disney samlarfigur Mimmi med varm choklad
pris 579 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Mimmi Pigg med varm choklad

Nu har du möjlighet att köpa ett unikt samlarobjekt med Mimmi som slagit sig ner på en julklapp med en kopp varm choklad. Kanske en paus i julhandeln eller lite vila när vännerna klär granen. Jim Shore är expert på att få fram känslan i de figurer han handmålar, vilket han även lyckats med den här gången med Mimmi.

När du köper den här kommer du känna längtan efter jul och varm choklad. Den är helt underbar med Mimmi i sin röda tomteklänning och matchande skor som käckt kikar över axeln. Sött och kvinnligt håller hon kokett ut lillfingret när hon håller muggen. Det är detaljer som dessa som gör Jim Shores figurer så unika, levande och uttrycksfulla.

Långvarigt samarbete ger fingertoppskänsla

Jim Shore har i många år samarbetat med Disney och har en fingertoppskänsla när det gäller att avbilda alla våra vänner från Disneyfilmerna. Han mixar färger och former för att få fram varje figurs personlighet och skapa julkänsla.

Det här samlarobjektet är en perfekt gåva till både vuxna och barn som älskar Disney, julen och framför allt Mimmi. Så passa på, köp den till dig själv eller ge bort den som julklapp. Den kommer garanterat ge vem som helst en härlig julstämning. Kombinera gärna med Musse Pigg med polkagrisar så Mimmi sliper vara ensam

 

Specifikation Mimmi Pigg

Höjd 15,5 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7380

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner