Disney samlarfigur
Lady julfigur

7621
379 kr/st
Bara 2 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Lady julfigur

Men åh så bedårande hon är vår älskade Lady. Vilken härlig figurin föreställande vår kära cockerspaniel flicka där hon sitter på gräset med en praktfull julkrans på huvudet. Kransen är bunden av sirliga gröna blad och röda julblommor som så vackert matchar blommorna på marken. Det riktigt syns på Lady att hon känner sig fin där hon blinkar lite med de långa ögonfransarna samtidigt som ett kokett leende drar i mungipan. Inte undra på att Lufsen är förälskad i henne.

Ladys vackert ljusbruna päls sveper kring benen och de långa, mörkbruna öronen ramar så gulligt in hennes ansikte. Visst känner vi igen den söta lilla hundflickan från Disneyfilmen Lady och Lufsen, om inte annat när Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul. Ännu en gång har Jim Shore lyckats förmedla skön julstämning i sina magiska samlarobjekt.

Låt Lady få komma hem till dig

Det här är en figurin som är svår att motstå. Varje detalj är nogsamt utsirad och handmålad. Inget lämnas åt slumpen - allt det vi uppskattar hos Shores prydnadsföremål är på plats. Till och med Ladys söta halsband med en liten guldbricka skymtar fram i pälsen, vilken även den är utsökt dekorerad. Vänta nu inte utan beställ din egen ladylika figur så kan du snart njuta av ett konsthantverk i sann Disneyanda.

Mått: Höjd 18 cm
vidd: 9.0cm
djup: 13.0cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7621

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner