• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Lady & Lufsen kärlek

Art nr: 7620
Handla denna produkt Disney samlarfigur Lady & Lufsen kärlek
pris 699 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Lady & Lufsen kärlek

Här har vi en härlig figurin med de unga tu där de sitter tätt tillsamman och ser så kära ut. Vi minns Lady och Lufsen från den romantiska scenen i Kalle Ankas Jul där de delar en tallrik spaghetti medan kockarna spelar och sjunger vackert under månskenet. Lady tittar drömskt upp mot stjärnorna och märker inte att hon och Lufsen äter på samma spaghettistrå. Så dråpligt då hon får en spontan puss på nosen och rodnar så sött, lilla Lady.

Underbart prydnadsföremål i Disneys anda

Känn in de stämningsfulla detaljerna i denna vackra figurin som är omsorgsfullt handmålade. Lady och Lufsen är en av flera trevliga samlarobjekt signerade Jim Shore. Skaffa gärna mer än en figur för att bygga upp en samling med dina Disneyfavoriter. Var och en är de ljuvliga på sitt alldeles eget sätt.

Visst är de lite omaka som par men samtidigt så söta tillsammans. Lady i sin silkeslena, crèmefärgade päls och Lufsen med sin lite ruffigare och stålgråa pälsbeklädnad. Lufsen ser så fint efter sin fästmö som inte är lika världsvan som han själv. Han är en gatujycke medan hon kommer från förnämligare förhållanden. Ändå går det inte att ta miste på att de är väldigt fästa vid varandra och kanske får vi en dag höra deras telningar leka och busa i gräset.

Mått: Höjd 18 cm
vidd: 9.0cm
djup: 13.0cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7620

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter