• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Julkör sjunger julsånger

Art nr: 7376
Handla denna produkt Disney samlarfigur Julkör sjunger julsånger
pris 1495 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Disney Julkör med Disneyfigurer

Den här gången har Jim Shore skapat ett samlarobjekt med vännerna i Ankeborg som sjunger julsånger, så kallad Christmas caroling, när man går från hus till hus och sjunger julsånger. Med sin otroliga skicklighet har han handmålat Kalle och Kajsa, Musse och Mimmi samt Långben och Pluto som en härlig julkör. Söker du något som verkligen kan ge den sagolika julkänslan som Disney levererar är den här figurinen perfekt.

Designen med julkören i en tredimensionell bok är fantastisk och den tar dig tillbaka i tiden. Jim Shore har även gett vännerna gammaldags kläder för att ge den rätta känslan. Här står Kajsa och Mimmi i röda långklänningar med vita detaljer och bahytter på huvudet. Musse, Kalle och Långben är stiliga i höga hattar och kavajer. Vår vän Musse har till och med tagit på sig damasker istället för sina vanliga svarta skor. Även Pluto har fått en rödvit halsduk dagen till ära där han sitter och ylar med i sången.

Detaljrikedom och unik känsla

Här får du en underbar detaljrikedom och den unika känsla som Jim Shore är så känd för. Om du älskar julen och framför allt Disneys mysiga karaktärer är det här samlarobjektet ett måste. Julkören som sjunger sånger kommer dessutom garanterat att ge ditt hem precis rätt julstämning.

Musse, Mimmi, Kalle, Kajsa, Pluto och långben sjunger tillsammans

Specifikation Disneyfigurer sjunger julsånger

Mått: Höjd 18 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7376

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter