Disney samlarfigur
Enchanted Christmas Skönheten & odjuret

7631
1495 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

 

Enchanted Christmas Skönheten och Odjuret

Vackra Belle och hennes prins, Odjuret är redo för julen där de går hand i hand med sina festkläder på. Kärlekshistorian i Skönheten och Odjuret har trollbundit många och i denna figurin har Jim Shore fångat förälskelsen på ett magiskt sätt. Det här är ett prydnadsföremål som är utmärkt till Disney-älskare och som kan stå framme året runt.

Vacker dekoration med julig design

Belle har lämnat det stora biblioteket för att dansa med sin stora kärlek och de är båda riktigt vackra i sina finkläder. Odjurets figur bär blå frack och under den döljer sig en gul väst och en vit kravatt. Du kan också se en av hans bara fötter sticka fram bredvid Belles klänning. Hennes röda balklänning med gula och gyllene detaljer är inte bara välgjord i detta samlarobjekt, utan ett mycket fint plagg. Skönhetens högra hand vilar tryggt i odjurets medan den vänstra håller upp klänningen när de gör sig redo för julvalsen.

Denna figurin har en höjd på 23 cm och är som tagen direkt ur Disney-sagan om Skönheten och Odjuret. Eftersom utgåvan är begränsad är det bäst att slå till medan den finns kvar. Köp den till dig själv eller som gåva till någon som älskar Disneys underbara sagovärld.

Specifikation Skönheten och odjuret

Mått:  Höjd ca 23 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7631

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner