Disney samlarfigur
Dumbo flyger

7635
429 kr/st
Bara 2 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Dumbo flyger

Lilla elefantungen Dumbo flyger för första gången i denna figurin. Med den magiska fjädern han fått av vännen Timothy Mus i snabeln tar han sats. Inte vet han att Timothy Mus lurat honom att tro på sig själv. Men vad gör det? Dumbo tror på sin förmåga och flyger högt, högt över cirkusen. Långt under honom står det färgglada runda cirkustältet med sitt randiga tak och flagga i topp. Där skymtar även cirkusvagnarna där hans mamma står inlåst.

Söt som bara en knubbig grå elefantunge kan vara ler han stolt med den lilla gula hatten på huvudet och dessutom en röd clownkrage runt halsen. För alla som har sett Disneyfilmen om den retade lilla elefanten med de enorma öronen är det här är underbar liten figurin. Det är ett handmålat samlarobjekt av Jim Shore som du nu kan köpa som prydnadsföremål.

Unikt och detaljerat konstverk

Han är helt enkelt en fantastisk figur lilla Dumbo och nu kan han bli din, gestaltad i det bästa ögonblicket i filmen. Så köp honom redan idag innan det är försent. Eller ge bort honom till någon som behöver lite magi i sitt liv. För mer magiskt än så här blir det inte än när Dumbo flyger.

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7635

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner