• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Aristocats storybook

Art nr: 8296
Handla denna produkt Disney samlarfigur Aristocats storybook
pris 1395 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Aristocats storybook

Är du en kattälskare har du säkert sett den härliga Disneyfilmen Aristocats. Nu kan du även köpa en härlig miniatyr handmålad av Jim Shore där han samlat hela kattfamiljen från Paris. Aristokratiska skönheten Duchess och kattungarna Marie, Berlioz och Toulouse är räddade från kidnappningen och sitter här säkra med hjälten. Den spjuveraktiga strykarkatten Thomas O'Malley.

Disney är specialist på att blanda spänning och lyckliga slut, precis som Jim Shore är expert på att fånga det i sina miniatyrer. Det går inte att ta miste på förälskelsen mellan Thomas O'Malley och Duchess, inte heller lekfullheten hos de små kattungarna.

Aristokratiska katter i underbara färger

Allt från basen föreställande en kudde till katternas päls ger en mjuk känsla tack vare de färger och de detaljer Shore målar. Katterna utstrålar en känsla av lycka, glädje och kärlek i både mimik och rörelser. Till och med O'Malleys filuriga blick har Jim Shore fångat, dessutom på pricken som i filmen.

Den här miniatyren är bara ett måste för dig som älskar både katter och Disney. Den är dock precis lika perfekt som gåva eller julklapp till någon du vet tycker om Disney och Aristocats. När du köper denna miniatyr får du katterna det svänger om bland de smala gränderna i Paris, även om de sitter still just nu.

 

Specifikation Aristocats

 

Höjd 18 cm 

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    8296

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner