Disney samlarfigur
Disney Jul - Robin Hood & Marion

7431
1095 kr/st
Bara 2 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Robin Hodd & Maid Marion

Om du älskar den laglösa räven Robin Hood och alla hans vänner i Sherwoodskogen har du nu möjlighet att köpa en figurin med Robin Hood och Marion. Jim Shore har här skapat ett samlarobjekt med färger och detaljer som tar dig tillbaka till filmens värld. I allt från Marions vackra lavendelfärgade klänning och slöja till Robin Hoods gröna tidstypiska jacka har Shore fångat Disneyfigurerna perfekt.

Robin Hood står ståtlig och stilig med ett kärleksfullt uttryck i ögonen där han omfamnar Marion. Hans tjocka yviga svans sveper längs benen och hans jägarhatt sitter käckt på sned med den röda fasanfjädern i topp. Även jungfru Marions personlighet lyser igenom med sitt timida ansiktsuttryck och mjuka leende. Jim Shore är en legendar när det kommer till de Disneyfigurer han handmålar. Hans val av färger och detaljer gör dem verkligen levande i sann Disneyanda.

Unika och uttrycksfulla

Det här samlarobjektet är inte bara uttrycksfullt, det är även unikt eftersom det är handmålat. Vilket innebär att ingen figurin är exakt den andra lik. Så om du är en Robin Hood-fantast eller om du känner någon som älskar när han tar från de fattiga och ger till de rika så passa på. Det här är en perfekt julklapp antingen till dig själv eller till någon annan.

 

Specifikation Robin Hood och Maid Marion

Mått:  Höjd ca 15 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7431

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner