• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Musse & Mimmi Love ballon

Art nr: 7500
Handla denna produkt Disney samlarfigur Musse & Mimmi Love ballon
pris 999 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Musse & Mimmi Love ballon

Musse och Mimmi är kärleksparet vi alla strävar efter att vara. Paret finns nu som en efterfrågad polystonefigurin designad av den legendariske Jim Shore. Den amerikanske konstnären ligger bakom många vackra Disneyfigurer som därefter blivit ett måste för alla samlare.

Figuren föreställer när Musse Pigg och Mimmi Pigg lyckligt omfamnar varandra och där Mimmi har en stor röd ballong i höger hand. Ballongen skänker en röd färgklick till figuren som är handmålad med färgerna grå, vit och svart som en hyllning till Disneys klassiska små svartvita kortfilmer där Musse först såg dagens ljus.

Love Balloon-figuren riktar sig alltså till dig som har ett brinnande intresse för Disney och som har rätt kunskap om vilket enormt värde denna produkt kommer ha i framtiden. Jim Shore har designat många olika Disneyfigurer men Musse och Mimmi Love Balloon finns enbart i ett fåtal exemplar vilket gör den till ett attraktivt samlarobjekt.

Kärleksparet Pigg

Mimmi Pigg gjorde debut i Disneyfilmen Musse Pigg som Ångbåtskalle 1928. Två år senare introducerade Walt Disney Mimmi som en ordinarie seriefigur. Paret har figurerat i en mängd filmer och Mimmi brukar vara klädd i en röd klänning och en rosett i håret. Figuren i fråga är unik då Mimmi i detta fall inte är färgglad. Fokuset hamnar istället på den röda ballongen som symboliserar kärleken mellan paret Pigg.

 

Specifikation Musse & Mimmi real sweathearts

Mått:  Höjd ca 16,5 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7500

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också