• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Maid Marion från Robin Hood

Art nr: 7430
Handla denna produkt Disney samlarfigur Maid Marion från Robin Hood
pris 595 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Maid Marion

Vackra Maid Marion är en mycket kärleksfull och rar ungmö. Hon och Robin Hood är vänner sedan barnsben och denna vänskap har utvecklats till en omöjlig kärlek dem emellan. Omöjlig eftersom Marion är av kunglig börd och Robin endast en enkel man. Men Maid Marion kämpar för deras kärlek och för att hon och Robin Hood ska kunna vara tillsammans en dag. Till slut får de unga tu lyckligtvis varandra och vandrar hand i hand i det romantiska månskenets ljus.

Lekfulla Disneyfigurer

Här ser vi Maid Marion i en vacker klänning i ljus lavendel. En ljuvlig blombård pryder kjolen, liksom en vacker, blå brosch. Under klänningen har Marion en söt, rosa blus och på huvudet bär hon en lång, matchande slöja. Eftersom Marion är en räv sticker även hennes yviga svans ut under kjolen, just som vi är vana att se henne.

I de fantastiska teman som Jim Shore skapat kan vi njuta av sann kreativitet och skaparlust. De omsorgsfullt utformade och vackert målade figurerna för oss rakt in i Disneys förtrollade värld. Varför inte ge bort som uppskattade presenter till barnen, kanske som doppresent? Det blir en fin överraskning och du kan utöka samlingen vartefter. Eftersom figurerna är gjorda i solitt material kommer de vara en källa till glädje lång tid framöver.

 

Specifikation Maid Marion

Mått:  Höjd ca 15 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7430

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner