• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Julornament - Musse Pigg med krans

Art nr: 7386
Handla denna produkt Disney samlarfigur Julornament - Musse Pigg med krans
pris 279 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Musse pigg med krans julpynt

Gillar du de dekorativa och härliga julgranarna i Disneys alla julfilmer är det här julornamentet precis det du söker. Här har Jim Shore på sitt karakteristiska sätt skapat ett ornament med Musse hållandes en krans runt halsen. Köper du det här samlarobjektet får du en underbart vacker dekoration att hänga i granen.

Jim Shore har verkligen fångat julstämningen med den mörkgröna kransen och den stora röda rosetten. Musse med sin röda tomteluva och sina handskprydda knubbiga händer håller stadigt i kransen för att inte falla. Hänger du dessutom ornamentet lite högre upp i granen kommer Musse att kika ner på julfirandet med sina stora ögon och glada leende.

Handmålade, unika och uttrycksfulla

Eftersom varje julornament som kommer från Jim Shore är handmålat är det unikt. Med sin känsla för färg och sin detaljerade målning får han fram den glädje som Disney har bjudit oss alla på under många år. Så passa på att köp detta julornament med Musse Pigg och kransen. Det är även en perfekt gåva till någon som kanske samlar på Disneyfigurer eller bara älskar Musse Pigg och hans vänner. Vill du dessutom låta honom fira jul med Mimmi kan du komplettera med julornamentet Mimmi med krans.

 

Specifikation Musse med krans

Höjd 8 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

 

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7386

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också