• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Julpynt - Mimmi Pigg med krans

Art nr: 7387
Handla denna produkt Disney samlarfigur Julpynt - Mimmi Pigg med krans
pris 279 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Mimmmi Pigg julgransdekoration

Du som älskar de vackra julgranarna i Disneys julfilmer bör köpa Jim Shores handmålade julornament. Den här juldekorationen med Mimmi hängande i en krans kommer garanterat pryda sin plats i granen. Att Mimmi är Poserande med armarna vilande på kransen, hakan i handen och ena benet kokett på tå visar Shores känsla och träffsäkerhet att fånga Mimmis karaktär.

Designen är lika klassisk som Disneyfilmerna på julafton. När du köper denna samlarfigur kan du njuta av Mimmi i härligt julröda skor och med tomteluvan käckt på sned. Även kransens utförande är typisk för Shore, som genom mångårigt samarbete med Disney alltid lyckas fånga rätt känsla och stil.

Jim Shore är expert på att få med detaljer som får figurerna att bli så levande som möjligt. I allt från färgval och form fångar han Mimmi och hennes glädje, och får även fram den härliga julstämningen.

Klä granen som i Disneys filmer

Det kan knappast ge mer julkänsla än att hänga julornament med Disneyfigurer i julgranen. För att verkligen samla alla vänner från Ankeborg på julen så komplettera gärna med andra ornament med Disneymotiv. Det här julornamentet är inte bara ett samlarobjekt, det är även en perfekt gåva till både vuxna och barn som älskar Mimmi.

 

Specifikation Mimmi Pigg med krans

Höjd 8 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7387

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också