• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Julornament - Dumbo

Art nr: 7390
Handla denna produkt Disney samlarfigur Julornament - Dumbo
pris 329 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Dumbo julornament - julgranspynt

Disneyfiguren med de största öronen heter Dumbo och är en söt elefantunge. För alla som charmats av historien om den utstötta elefantungen som upptäcker en talang som ingen annan har, är den här dekorationen ett måste i julgranen!

Jim Shore har verkligen lyckats med att ta fram Dumbos typiska karaktärsdrag med de stora nyfikna ögonen och det gulliga ansiktet. För att inte nämna de stora öronen som har ett fint mönster. På huvudet har han sin gula mössa. Dekorationen är utformad för att lyfta Dumbos stora talang - att flyga. Med denna dekoration ser det ut som att Dumbo flyger i julgranen. Dessutom har elefanten en dekorativ krans i färgerna grön och röd för att den ska passa bra till jul.

Handmålad och unik design

Likt andra miniatyrer signerat av Jim Shore innehar även denna en detaljrikedom som bara Jim Shore själv kan ta fram. Kanske tack vare att den är handmålad med noggrannhet och kärlek för Disney. Dumbo och hans unika talang och karaktärsdrag är mycket väl framtagna och färgerna liknar de du kan se i filmen. Förutom färgerna och detaljrikedomen så innehar även miniatyren Disneys magiska känsla. Passa på och köp detta unika samlarobjekt till dig själv eller någon annan som älskar Dumbo.

 

Specifikation Dumbo julgranspynt

Höjd 9 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7390

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också