• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Disney Julgranspynt - Skönheten & odjuret

Art nr: 7451
Handla denna produkt Disney samlarfigur Disney Julgranspynt - Skönheten & odjuret
pris 429 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Skönheten och odjuret julgranspynt

Om du söker julgranspynt för att kunna klä din gran precis som i Disneys alla julfilmer är det här ett perfekt val. Här kan du köpa Skönheten och odjuret som julornament, vilket dessutom är ett samlarobjekt. Jim Shores handmålade julpynt föreställer Belle och odjuret när han bjudit upp till vals.

Det är som taget ur filmen. Belle i en vacker gul balklänning och odjuret stilig i blågul frack, svarta byxor med revär och vit kravatt. Med sin speciella känsla för Disneys figurer fångar Shore perfekt odjurets dyrkan och Belles vänliga själ. En spirande förälskelse som vi alla hoppas till slut ska bryta förbannelsen innan sista rosenbladet faller.

Pynta med Disney när du vill ha julkänsla

Vi är nog många som någon gång drömt om att få ha en riktig Disneygran, åtminstone som barn. Nu har du möjlighet att köpa det här underbara julgranspyntet, ett samlarobjekt som är handmålat av Jim Shore. Det kommer garanterat att pryda sin gren i granen. Men det här julgranspyntet är även en perfekt gåva om du känner någon som älskar filmen om Skönheten och odjuret. Så missa inte detta tillfälle för att få den mysiga julstämningen som bara Disneys alla figurer kan ge.

 

Specifikation Skönheten och odjuret julgranspynt

Mått:  Höjd ca 10 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7451

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också