Disney samlarfigur
Disney Julgranspynt - Mrs Potts & Chip

7436
279 kr/st
LagervaraLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Mrs Potts & Chip Julgranspynt

Saknar din julgran något litet extra som nära och kära kommer prata om långt efter nyår? Älskar du Disney? Då är det här precis vad du behöver.

Den här vackra samlarfiguren med underbara Mrs Potts och hennes lekfulla lille Chip kan ge vilken julgran som helst det där lilla extra. Det kommer garanterat bli en dekoration att prata om runt middagsbordet på julafton.

Precis som alla Jim Shores figurer har även denna figur detaljer utöver det vanliga. Han har dessutom fångat det kärleksfulla bandet mellan mor och son som vi känner igen från filmen.

Vackra detaljer på en unik dekoration.

Mrs Potts lugn och moderlighet genomsyrar den här underbara figuren lika väl som vi ser gnistan i Chip's ögon. Den är unik och oerhört vacker.

De båda ser ut att komma direkt ur filmen, med en liten extra julkänsla i och med den vackra juljärneken vid sidan av Mrs Potts. Det ser nästan ut som att hon har den lite vackert vilande mot sitt öra.

Uttrycksfullheten i denna figur är slående och den skulle nästan kunna passa att ha framme året om trots att det är ett julpynt, just tack vare det.

Det här är en perfekt gåva, till din närmaste eller varför inte till dig själv?

 

Specifikation Mrs Potts & Chip julgranspynt

Höjd 6 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7436

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner