• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Disney Julgranspynt - Mimmi mus

Art nr: 7438
Handla denna produkt Disney samlarfigur Disney Julgranspynt - Mimmi mus
pris 279 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Mimmi Mus Julgranspynt

Nu kan denna vackra lilla figurin av Mimmi Mus bli din och kanske till och med årets konversationsstycke i julgranen. En vackert dekorerad Disney-favorit som har det lilla extra.

Mimmi mus är en av de mest kända och älskade Disney-karaktärerna. Denna vackra julgransprydnad fångar hennes oskyldiga charm på ett underbart sätt. Naturligtvis är hon också smyckad med vackra julfina kläder och accessoarer.

Vi alla förknippar nog Disney med just julen, för i de flesta svenska hem hör det fortfarande till traditionen att samlas kring Tv:n vid 15.00 och se på "Kalle Ankas jul". Hur ypperligt passar det då inte att smycka granen med underbara Mimmi mus, ett av de sanna originalen?

Uttrycksfull och mycket dekorativ

Den här figuren är inget undantag vad gäller Jim Shore's detaljrika skulpturer. Med sitt unika utförande och de iögonfallande vackra detaljerna blir detta julgranspynt med Mimmi Mus något alldeles extra.

Att Mimmi dessutom är iförd en fin julklänning och bär röda skor gör att det hela verkligen utstrålar jul. Och det kan ju inte bli bättre när det kommer till just julgranspynt.

Med det här julgranspyntet får din julgran en riktigt fin prydnad som sticker ut ur mängden och verkligen utstrålar jul. Perfekt som present också, till någon du tycker om, eller varför inte till dig själv?

 

Specifikation Mimmi Mus

Höjd  10 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7438

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också