Disney samlarfigur
Julgranspynt - Cogsworth

7437
279 kr/st
Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Cogsworth Julgranspynt

Skönheten och odjuret är en nostalgisk Disney-favorit som vi alla känner igen. Det här pyntet föreställer den charmiga klockan Cogsworth, som gör sitt yttersta för att hjälpa odjuret att bryta förtrollningen.

Prydnaden får verkligen fram den rätta karaktären som Cogsworth presenterar, vilket skapar ett leende hos alla som ser den hängandes i granen. Utförandet är vackert och ger verkligen liv till denna omtyckta figur. Därför är den här julgransprydnaden även en underbar gåva, både till dina nära och kära men också till dig själv. Cogsworth kan vara en favorit i julgranspyntet i många år framöver.

Filmen som först kom 1991 i tecknad version. Den spelades sedan in igen 2017 men då som live-action film. Du som älskar Disney kan knappast ha missat detta. Det är en fantastiskt vacker berättelse som lämnar ett oförglömligt minne hos alla som ser filmen.

Unik tillverkning med passion och engagemang

Precis som alla Jim Shore's figurer har detta julgranspynt otroligt vackra detaljer som verkligen gör den tilltalande och unik. Juljörneken som också är omsorgsfullt placerad runt Cogsworths hals, med vacker handmålning sprider även den där verkliga julkänslan. Det kommer garanterat ge ditt julpynt i hemmet det lilla extra.

Oavsett om du köper den här prydnaden till dig själv eller någon du tycker om så kommer den garanterat bli en konversationsstartare runt julbordet.

 

Specifikation Cogsworth

Höjd 6 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

SKU:

7437

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner