• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Lady & Lufsen

Art nr: 7372
Handla denna produkt Disney samlarfigur Lady & Lufsen
pris 699 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Lady och Lufsen - Disney

Här har du möjlighet att köpa en underbar miniatyr av Lady och Lufsen. Jim Shore har skapat en samlarminiatyr med den lilla cockerspanieltiken och strykarhunden sittandes nära varandra, där de förälskat tittar varandra i ögonen. Lady lite blygt och Lufsen på sitt lagom rättframma kaxiga sätt.

Jim Shore har inte bara samarbetat med Disney i många år, han är dessutom fantastisk på att gestalta deras figurer. Han fångar det karakteristiska i utseenden, med allt från personligheter och andra egenskaper som han får att lysa igenom. Här kan du nästan känna Ladys mjuka fluffiga öron, stora och uttrycksfulla ögon, och inte minst hennes milda blyga leende. Även Lufsen är sig exakt lik från filmen, en schnauzerliknande tuff hund som inte har ett endaste bekymmer i världen.

Fingertoppskänsla för färg och form

Det är just Jim Shores unika fingertoppskänsla för både färg och form, och även detaljer, som ger så levande miniatyrer. Miniatyren är dock inte den välkända scenen på Tony's restaurang, men precis lika underbar. Bara månen och sången som fattas.

Så letar du efter den perfekta gåvan till någon som älskar Disney, Lady och Lufsen och dessutom romantik, är det här det perfekta valet. Unik, vacker och mycket stämningsfull, med en detaljrikedom som är karakteristisk för Jim Shores miniatyrer.

 

Nu kan du köpa dig en egen liten Disneyfigur med Lady och Lufsen att ha hemma i bokhyllan

 

Specifikation Lady och Lufsen

Denna figurin togs fram för att fira filmens 60 års jubileum och är såklart handmålad. 

Mått: Höjd 16.5cm
vidd: 9.0cm
djup: 13.0cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7372

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Liknande produkter