• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Disney hummingbird

Art nr: 7457
Handla denna produkt Disney samlarfigur Disney hummingbird
pris 599 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Hummingbird

Visst är det oemotståndligt att sjunga med när Kalle Ankas medhjälpare kolibrierna tar ton tillsammans. Kalles fotoexpedition är en självklar del av den svenska jultraditionen, i synnerhet på julafton. Ett härligt gäng fåglar som sjunger i stämmor tillsammans på ett underbart vis.

Nu finns den vackra kolibrin som samlarobjekt, precis som i filmen. Jim Shore har i denna upplaga fångat när kolibrin sitter på en kvist med blommor och blad i vackra färger. Miniatyren skapar verkligen en bild av en harmonisk och vacker fågel, i all sin ståtlighet.

Unik design med fingertoppskänsla

Jim Shore har en unik fingertoppskänsla. Det ger alla hans miniatyrer otroliga detaljer i både färg och form. Helt i Disneys anda och med en fantastisk detaljrikedom och omsorg skapar Jim Shore de vackra miniatyrerna.

Kolibrin har i detta fall gestaltats med en härlig grön färg med turkosa och rosa detaljer. Färgerna påminner om scenerna i filmen, speciellt där kolibrierna och Kalle Anka sjunger i skogen. Figuren ger också sken av hur fantastiskt vacker kolibrin är som fågel.

För Disneyälskaren är kolibrin den perfekta gåvan, till dig själv eller att ge bort. Då kan du uppleva glädjen och harmonin som kolibrin ger om och om igen, precis som i filmen.

 

Specifikation Hummingbrd

Mått: Höjd 13,5 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7457

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Den här produkten är tillbehör till