• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Christmas Micke Mouse statue 46 cm

Art nr: 7514
Handla denna produkt Christmas Micke Mouse statue 46 cm
pris 3995 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Christmas Mickey Mouse

För dig som älskar Musse Pigg, en av Disneys äldsta tecknade karaktärer, är det här samlarobjektet ett måste. Julen är verkligen kommen när du ser Musse i den här underbart detaljerade tomtedräkten, redo att fira jul med sina vänner.

Uppklädd i grönrutig väst och lång röd tomterock är han inte bara modern, utan även mycket stilig. Tygväskan full med klappar sitter säkert över axeln. De bruna vantarna värmer och kängorna ger stadigt grepp i snön. Och för att ingen ska missa hans ankomst, har han dessutom bjällror lite överallt.

Fantastiska detaljer och vacker design

Det här handmålade samlarobjektet är verkligen något för dig som älskar den magi som Disney levererar. Här får du en modernare Musse med tidstypiska detaljer såsom tygväskan över axeln, grova kängor och givetvis de mysiga bruna vantarna med en minigran i handen. Men han är ändå underbart julig och målad helt i Disneys anda.

Figurinen är dessutom en lite större modell på 46 centimeter och den kommer verkligen pryda sin plats till jul. Så känner du någon som älskar Disneys lilla mus Musse Pigg, passa på och köp den som present och ge bort. Den kommer garanterat att uppskattas och finnas med i många år framöver.

 

Mått 46 cm

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7514

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner