• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Bambi

Art nr: 7368
Handla denna produkt Disney samlarfigur Bambi
pris 499 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Disney Bambi

Disneys söta och lekfulla Bambi finns nu som samlarobjekt. För alla som älskar Disney och framför allt den lilla föräldralösa vitsvanshjorten Bambi är den här underbara miniatyren ett måste. Den släpptes på marknaden i januari 2022 för att fira att Bambi fyller 80 år.

Här har Jim Shore perfekt fångat hur roligt Bambi tycker det är att leka med fjärilarna på ängen. Vilket Shore även fått med på basen till miniatyren, med blommor och blad i vackra färger. Den klassiska scenen där fjärilen sätter sig på Bambis svans visar dessutom den ömsesidiga, om än något annorlunda vänskapen, mellan Bambi och fjärilarna. En glädje mitt i alla svårigheter den lilla hjortkalven fått uppleva sedan hans mamma blev skjuten.

Handmålad design och unik uttrycksfullhet

Den karaktäristiska Jim Shore-designen är märkbar och han har skapat en miniatyr som fullkomligt sprudlar av glädje och kärlek. Miniatyren med den vackert handmålade Bambi och fjärilen har en enorm detaljrikedom. Här får du samma underbara färger och uttrycksfulla budskap som när du ser filmen. Särskilt Bambis nyfikenhet och glädje lyser igenom i både ögon och kroppsspråk.

Miniatyren är en perfekt gåva till någon, eller dig själv, som likt många andra både kanske har gråtit och skrattat åt Bambis alla äventyr i skogen. Missa inte detta unika samlarobjekt av Disneys Bambi.

 

Specifikation Bambi Disney

Mått:  Höjd ca 12 cm

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7368

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också