• Brett urval av figurer

  • Alltid licensierade Originalprodukter

  • Snabba leveranser

     
Sök

Disney samlarfigur
Micke och Molle

Art nr: 7419
Handla denna produkt Disney samlarfigur Micke och Molle
pris 799 kr /st

Brett urval av figurer

Alltid licensierade Originalprodukter

Snabba leveranser

 

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Micke och Molle

Den unika vänskapen mellan en liten hundvalp och en rävunge har fångat många som sett Disneys film Micke och Molle. I denna bedårande miniatyr föreställande Micke och Molle har Jim Shore fångat den lekfullhet och kärlek som växte fram mellan dem. Över stock och sten springer de och njuter av livet. Det är verkligen Micke och Molle: Vänner när det gäller.

Här får du en miniatyr med naturen och blommorna som de två udda vännerna lekte bland. Färgerna ger även samma mjuka och mysiga intryck som i filmen av Disney. Perfekt för att få fram den rätta känsla mellan Micke och Molle.

Fångar både karaktären och känslan

Jim Shore har tack vare sitt långa samarbete med Disney en fingertoppskänsla när det gäller att fånga det speciella med varje karaktär. Här ser vi Molles lite klumpiga valpstil där han sitter under stocken och Mickes smidighet när han lutar sig ner för att kicka på sin lekkamrat.

Miniatyren genomsyras av kärlek och vänskap, precis så som relationen mellan Micke och Molle är. Dessutom med en detaljrikedom som ger liv åt de båda vännerna. Det här är en perfekt present för både stora och små som älskar äventyren med Micke och Molle.

 

Specifikation Micke och Molle

Höjd 18 cm 

Material: Polystone

Design: Jim Shore, Original Disney (med stämpel)
Förpackas i en fin låda

Om Disney Tradition Serien

Denna Disney figur är designad av Jim Shore, som är en av de få personer som har obegränsat licens till Disney. Alla figurer är handmålade och tillverkas endast under en kort period, vilket ger figurerna ett samlarvärde. De levereras i en fin förpackning och har såklart stämpeln Original Disney.

Produktinformation

  • SKU:

    7419

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner